sâmbătă, 29 august 2015

Poartă o carte!



Am decis sa ma alatur in felul meu campaniei initiate de scriitoarea Paula Aldescu, Poarta o carte!
Deoarece pe blogul meu de cele mai multe ori cuvintele fac loc mai degraba fotografiilor, de data asta voi lasa loc cuvintelor scriitoarei, preluand ad literam descrierea campaniei asa cum o gasim pe pagina web a scriitoarei.
Campania Poartă o carte, derulată de scriitoarea Paula Aldescu în parteneriat cu Librăria Cărturești Timișoara și Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, constă într-o serie de concursuri foto adresate iubitorilor de cărți.
Campania este lansată ca o provocare, cu scopul de a încuraja lectura zilnică, prin purtarea unei cărți în geantă. Simpla prezență a acesteia incită la utilizarea în mod plăcut a timpilor de singurătate în public sau în particular.
Campania Poartă o carte! se va derula în lunile august-septembrie sub formă de campanie de educare și încurajare la lectură. În numele campaniei vor fi organizate concursuri și vor fi oferite premii. Se dorește ca lectura să (re)devină o modă, un stil de viață, o activitate normală desfășurată de toată lumea. Mediul online va ajuta la perpetuarea ideii de necesitate a dezvoltării personale prin lectură, iar prin social media se va oferi o alternativă sănătoasă și echilibrată de petrecere a timpului liber. Participanții la campanie vor fi încurajați să posteze pe conturile lor personale de Facebook sau de Instagram o fotografie prin care arată cadrul în care ei citesc o carte, iar fotografia va fi însoțită de eticheta #poartaocarte.
 Despre conditiile de participare si celelalte reguli ale campaniei, puteti citi in articolul Poarta o carte! Apoi va indemn sa rasfoiti si celelalte articole ale scriitoarei!

Pentru campania Poarta o carte! retineti urmatoarea adresa de email:
contact@dunia.ro

Poarta o carte!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu